Σπύρος Γιατράς: “Δεν έχω μάθει να ζω χωρίς αυτόν” – Συγκλονίζει η σύζυγος του σπουδαίου στιχουργού

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σπύρου Γιατρά, του στιχουργού των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. Ο Σπύρος Γιατράς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τραγούδια που άφησαν εποχή, πέθανε χθες το πρωί έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκλονισμένη είναι η Εριέττα, η σύζυγος και σύντροφος της ζωής του για 40 και πλέον χρόνια. “Εγώ τον Σπύρο μου τον γνώρισα πριν αρχίσει να γράφει τραγούδια, 19 χρονών στο πρώτο έτος της Νομικής”, λέει με μεγάλη συγκίνηση. “Η αγάπη μου γι’ αυτόν ήταν μεγάλη και ο Σπύρος με αγαπούσε πάρα πολύ. Είμαστε δύο παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί, παλέψαμε μαζί, πολύ πόνος, πολύ δάκρυ, πολλά οράματα… Εκεί φρουρός ήμουν, δίπλα στον Σπύρο…”, τονίζει η Εριέττα και προσθέτει: “Έχω τον πόνο μου, δεν έχω μάθει να ζω χωρίς τον Σπύρο”.

Σε ό,τι αφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, είπε ότι “είχε την ευαισθησία στο στήθος του και είχε την φοβία του, γιατί είχε ένα βρογχικό άσθμα, γενικά ήταν το ευαίσθητο σημείο του…”.

Για τον αγαπημένο φίλο του, Σπύρο Γιατρά, μίλησε και ο Τόλης Βοσκόπουλος: “Είναι στιγμές αυτές που τα χάνω και δεν ξέρω τι να πω. Το μόνο που έχω να πω είναι, θλίψη…”.

Δείτε το βίντεο από το Star

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ