Τροχαίο στην Κρήτη: Μεσολάβησαν μέρες πριν βρεθεί νεκρός ο 42χρονος Νάθαν – Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Το θανατηφόρο τροχαίο στο Μπαλί του Ρεθύμνου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 42χρονος Νάθαν, φαίνεται να έγινε τέσσερις με πέντε μέρες πριν εντοπιστεί ο ίδιος και η σύζυγός του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Flashnews.gr ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, πιθανότατα το τροχαίο ατύχημα να συνέβη είτε την Δευτέρα 12 Απριλίου, είτε την Τρίτη 13 Απριλίου. Σημειώνεται ότι οι κακώσεις που είχε ο 42χρονος άνδρας είναι συμβατές με τροχαίο ατύχημα, αλλά οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται. Ο θάνατός του προήλθε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ακαριαίος.

Η σύζυγός του άτυχου 42χρονου άντεξε 4-5 μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της και έχοντας βαριά τραύματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν έγινε στο ύψος του Μπαλί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όταν μια μηχανή έπεσε σε χαντάκι με συνέπεια τον θάνατο του άνδρα οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του που ήταν συνοδηγός.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αν και σύμφωνα με τα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο για τουλάχιστον τέσσερα εικοσιτετράωρα.

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ