Νέα Ερυθραία: Με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Αγίου Στεφάνου εντόπισαν μια μοτοσυκλέτα μαύρου χρώματος επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα ανόδου, κοντά στη γέφυρα Βαρυπόμπης. Προσπάθησαν να την προσεγγίσουν για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο. Ο συνεπιβάτης της μηχανής είχε ένα σακίδιο και μέσα σε από αυτό έβγαλε ένα καλάσνικοφ και πυροβόλησε προς το μέρος των αστυνομικών. Δηλαδή δεν πυροβόλησε απλώς στον αέρα για εκφοβισμό, αλλά τους σημάδεψε με το όπλο. Από τύχη καμία από τις σφαίρες δεν πέτυχε κάποιον από τους ενστόλους.

Σύμφωνα με το ΜEGA, μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί τρεις κάλυκες ωστόσο είναι πιθανόν να έχουν πυροβολήσει περισσότερες από τρεις φορές. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να τους καταδιώξουν ωστόσο ο οδηγός της μηχανής διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Έγινε μια επιχείρηση της αστυνομίας μήπως εντοπιστούν οι δράστες στην ευρύτερη περιοχή όμως μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί. Οι Αρχές θα χρησιμοποιήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών, αλλά και να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο τους.

Επίσης, οι κάλυκες θα σταλούν στα εγκληματολογικά για να διαπιστωθεί εάν το καλάσνικοφ έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν σε έκνομη πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πιθανόν οι δράστες να ετοίμαζαν ληστεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ