Πάρος: Τον τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο λόγω… παρεξήγησης

Στο κέντρο υγείας Πάρου μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας 42χρονος, που έφερε τραύματα από μαχαίρι στο χέρι και στο αυτί του, μετά από καβγά με έναν 39χρονο συγχωριανό του.

Ο 39χρονος πήγε εκνευρισμένος στο σπίτι του 42χρονου στην Παροικιά της Πάρου και άρχισε να τον βρίζει, καθώς νόμιζε πως είχε σχέση με την πρώην σύντροφό του. Ο 42χρονος προσπάθησε μάταια να του εξηγήσει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ο 39χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και τραυμάτισε τον άτυχο άνδρα στο χέρι και το αυτί.

Ένας φίλος του 42χρονου που βρισκόταν στο σπίτι, μπήκε στη μέση και κατάφερε να χωρίσει τους δύο άνδρες. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Λίγες ώρες αργότερα ο 39χρονος επισκέφθηκε ξανά τον 42χρονο, αυτή τη φορά όμως για να του ζητήσει συγνώμη, καθώς όπως του είπε είχε πληροφορηθεί ότι δεν είχε καμία σχέση με την πρώην του και όλα έγιναν από παρεξήγηση.

Στη συνέχεια ο δράστης της επίθεσης, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, όπου ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το μαχαίρι. Ο 39χρονος συνελήφθη και σε βάρος του η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοχρησία και εξύβριση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ