Γιώργος Καραϊβάζ: Δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, έπειτα και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο δημοσιογράφος φέρει τραύματα από 10 σφαίρες. Οι έξι τον έπληξαν στον θώρακα, οι δύο στο κεφάλι, η μία στον λαιμό και η μία στην παλάμη. Ειδικά η τελευταία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, δείχνει ότι ο αστυνομικός συντάκτης πιθανόν να προσπάθησε να προστατευτεί, τη στιγμή που δεχόταν “βροχή” από σφαίρες από τους εκτελεστές, που του έστησαν φονικό καρτέρι, χθες το μεσημέρι, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η βαλλιστική εξέταση για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη βαλλιστική προέκυψε πως το 9αρι όπλο, με το οποίο εκτελέστηκε ο δημοσιογράφος, ήταν “καθαρό”, δηλαδή δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, οι Αρχές θα προχωρήσουν και σε μια δεύτερη βαλλιστική εξέταση για να το επιβεβαιώσουν. Το αποτέλεσμα δεν εξέπληξε πάντως τους αστυνομικούς που ανέμεναν ότι το όπλο δεν θα αποτελούσε “σφραγίδα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ