Θάνατος 76χρονου στον Ερυθρό Σταυρό: Στο “κάδρο” άλλος ασθενής – Φέρεται να έβγαλε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Το θρίλερ με τον θάνατο του 76χρονου ασθενούς, που είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό, προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές Αρχές. Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε χθες, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι κάποιος προκάλεσε δολιοφθορά στον σωλήνα, που του παρείχε οξυγόνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο όπου νοσηλευόταν ο 76χρονος καθώς σφύριζε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης και τον βρήκαν νεκρό. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.

Νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση βάζουν στο “κάδρο” έναν άλλο ασθενή, ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο απλό θάλαμο με τον 76χρονο, αλλά δεν ήταν ούτε διασωληνωμένος ούτε σε καταστολή. Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με το Star, φέρεται να αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα του ηλικιωμένου, κόβοντας ουσιαστικά την παροχή οξυγόνου, επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εν λόγω ασθενής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ