Ριφιφί στις θυρίδες – Κούγιας: Οι Αρχές ξεκινούν έρευνα στο κινητό και τα social media του 58χρονου

Της Άννας Κανδύλη

Παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον του 12ου ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση δήλωσαν οι τρεις γυναικείες που έπεσαν θύματα διάρρηξης των θυρίδων τους. Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με μια από τις παθούσες (εκπροσωπεί δύο αλλά η δεύτερη δεν μπόρεσε να έρθει) και όπως δήλωσε: «Ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου. Μόλις λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, θα μελετήσω και θα ζητήσω κι εγώ ανακριτικές πράξεις».

Ο κ. Κούγιας είπε πως ενημέρωσε τον ανακριτή και για πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του περί ταξιδιού του κατηγορουμένου στο εξωτερικό το επίμαχο χρονικό διάστημα. «Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα» είπε ο κ. Κούγιας.

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς του 58χρονου ο κ. Κούγιας δήλωσε πως : «Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το dna και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα με ειδικούς που εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ