Τέτα Καμπουρέλη: Ο γάμος, η ανέλιξη και οι διάσημοι πελάτες

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Η Τέτα Καμπουρέλη έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω των σταρ που την επιλέγουν για τις υπηρεσίες ομορφιάς που παρέχει. Αυτές τις ημέρες, όμως, βρίσκεται στην επικαιρότητα γιατί ο σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης, είναι κατηγορούμενος ως δράστης της ληστείας τραπεζικών θυρίδων. «Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Αστυνομία. Πρέπει, λοιπόν, να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. ∆εν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μια τράπεζα. Περιμένουμε τη ∆ικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», είπε σε δηλώσεις της. Φανερά ταραγμένη ήταν και στην επικοινωνία της με τη Realnews:

«∆εν είμαι καθόλου καλά, δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό που συμβαίνει. Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου», τόνισε.

Από το στούντιο της συζύγου του συλληφθέντος έχουν περάσει ηθοποιοί, τραγουδιστές, υπουργοί και βουλευτές, αλλά και πρίγκιπες και βασίλισσες. Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει περιποιηθεί τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και πολλές άλλες διάσημες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Μαντόνα, ο Τζέιμς Μπράουν αλλά και ο Σον Κόνερι. Σε όλες αυτές τις επαφές της με την υψηλή κοινωνία και το διεθνές jet set, ο Β. Γκουρούσης βρισκόταν δίπλα της, άλλοτε ακόμα και με φυσική παρουσία, άλλοτε ως ο «εγκέφαλος» των επιχειρηματικών κινήσεων της 55χρονης διάσημης τεχνίτριας νυχιών.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ