Γιώργος Πατούλης για την κρίση στον γάμο του: Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε τη Δευτέρα την κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στο ΟΡΕΝ ανέφερε ότι εδώ και 2,5 μήνες δεν έχει καμία επικοινωνία με τον σύζυγό της. “Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει… Ο Γιώργος είναι ο άνδρας της ζωής μου, είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμα χειρότερος”, δήλωσε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπής στον ALPHA αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής μετά τις δημόσιες δηλώσεις της συζύγου του.

“Μίλησα εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω ‘τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;’. Μου λέει ‘ψάχνω να βρω γιατρούς’. Καταλαβαίνω ότι δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα. ‘Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι, είναι πρωτοφανής αυτή η κρίση που βιώνουμε αλλά υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας’. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή ‘κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία’. Ούτε διέψευσε ότι χώρισε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ