Κουφοντίνας: Βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας

Βελτίωση φαίνεται ότι παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας και θα συνεχίσει τη νοσηλεία του σε θάλαμο – κελί, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το lamiareport.gr.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα “γενικά καλή” και αναμένεται να συνεχίσει για όσο διάστημα χρειαστεί τη νοσηλεία του στο θάλαμο – κελί του 1ου ορόφου της Παθολογικής Κλινικής του ΓΝ Λαμίας.

Ο «αρχιεκτελεστής» της 17Ν είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Λαμίας στις 25 Ιανουαρίου λόγω επιπλοκών που παρουσίασε από την απεργία πείνας και στις 16 Φεβρουαρίου εισήχθη με σοβαρά προβλήματα στη ΜΕΘ. Μάλιστα για λίγες ημέρες, εκτός από απεργία πείνας έκανε και απεργία δίψας, αρνούμενος να δεχτεί και τον ορό. Έπειτα από την απόφασή του να σταματήσει την απεργία πείνας, που είχε ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου, παρέμεινε στην Εντατική για εννέα ημέρες.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Λαμίας έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να τον κρατήσει στη ζωή και το ζήτημα προσεγγίστηκε με ευαισθησία και με γνώμονα τον σεβασμό στις επιλογές του ανθρώπου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κουφοντίνας μέσω των εκπροσώπων του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ