Κορονοϊός: Φόβοι για “έκρηξη” κρουσμάτων σήμερα – Οι τελευταίες πληροφορίες

Σε πολύ υψηλά επίπεδα θα κινηθούν σήμερα τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας. Στις υγειονομικές αρχές έχει σημάνει για άλλη μια μέρα συναγερμός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα κρούσματα που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί είναι πάρα πολλά και το απόγευμα, οπότε και γίνονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΕΟΔΥ, αναμένεται να είναι περισσότερα από 3.000. Εκφράζονται μάλιστα φόβοι ότι μπορεί να ξεπεράσουν κατά πολύ τα 3.000 κρούσματα πλησιάζοντας τα 4.000.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα καταγράφηκαν 1.707 κρούσματα κορονοϊού, όμως διενεργήθηκαν μόλις 14.074 τεστ ανίχνευσης, ενώ αρνητικό ρεκόρ είχε καταγραφεί στις 17 Μαρτίου όταν είχαν ανακοινωθεί 3.465 κρούσματα.

Για σημαντική αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού σήμερα έκανε λόγο νωρίτερα και ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσερχόμενος στην συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

“Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Και σήμερα θα έχουμε σημαντική αύξηση. Γι’ αυτό χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων” δήλωσε ο κ. Αρκουμανέας, ενώ ευχαρίστησε την Εκκλησία “για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κορονοϊό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ