Υπόθεση Lamanif – Με μηνύσεις απαντά η 30χρονη: Ανέβασε το ροζ βίντεο χωρίς την άδειά μου

Του Παναγιώτη Σουρέλη,

Στην αντεπίθεση περνά η 30χρονη γυναίκα που ενεπλάκη στην υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού ως Lamanif, και στις κατηγορίες περί ύπαρξης κυκλώματος με αφέντρες, ροζ βίντεο και εκβιασμούς. Η νεαρή γυναίκα όχι μόνο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, αλλά κατέθεσε και μήνυση τόσο κατά του 24χρονου ράπερ όσο και κατά διάσημου συνάδελφού του, τον οποίο «δείχνει» ως υπαίτιο για τη διαρροή του «καυτού» υλικού.

«Ο μηνυόμενος τυγχάνει παιδικός μου φίλος και διατηρούσαμε μέχρι πρότινος φιλική σχέση. Εντούτοις, ο μηνυόμενος πρόδωσε τη φιλία μας και την εμπιστοσύνη που του είχα με τον χειρότερο τρόπο», υποστηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η 30χρονη στη μήνυσή της για διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατά του Χ.Ι., που είναι πασίγνωστος ράπερ, ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους και χρησιμοποιεί καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.

«Ουδέποτε εγώ ανήρτησα στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο από τις προσωπικές μου στιγμές με τον Λάμπρο Μανιφάβα. Ο μηνυόμενος μου ζητούσε επίμονα να του δώσω ένα βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο από τη συνεύρεσή μου με τον Λάμπρο Μανιφάβα (Lamanif), λέγοντάς μου ότι είναι για δική του μόνο θέαση. Εγώ, όπως ήταν φυσικό, στην αρχή αρνήθηκα, αλλά δυστυχώς, τελικά, λόγω και της παιδικής μας φιλίας και έπειτα από μεγάλη πίεση από μέρους του, υπέκυψα και του το παραχώρησα, με την αυστηρή, όμως, σύσταση προς τον μηνυόμενο να μην το δημοσιεύσει περαιτέρω. Όπως, όμως, διαπίστωσα εκ των υστέρων, ο μηνυόμενος δεν έπραξε αυτό που του ζήτησα και είτε ο ίδιος είτε μέσω γνωστών του (άτομα που εγώ δεν γνωρίζω) το ανήρτησε και το διέδωσε στο διαδίκτυο, συνοδευόμενο από ανάρμοστα σχόλια, χωρίς την άδειά μου», αναφέρει η 30χρονη στη μήνυσή της.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ