Πρύτανης ΑΠΘ: Ψευδές ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς

Για “συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης” του ονόματός του και προσωπικής του στοχοποίησης “αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο”, κάνει λόγο ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Παπαϊωάννου, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα που, όπως σημειώνει, “ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς”.

Σε σχετική δήλωσή του, ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, δηλώνει ότι “συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης”.

Καταλήγοντας, ο πρύτανης του ΑΠΘ τονίζει πως “η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει”.

.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ