Βόλος: Άνδρας ξυλοκόπησε τον πατέρα του και τον απείλησε με αεροβόλο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 11.00 το βράδυ της Τρίτης στον Βόλο, όταν ένας 33χρονος, ο οποίος έχει στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία με υποθέσεις ναρκωτικών, επιτέθηκε στον πατέρα του, τον χτύπησε με χέρια και πόδια, και απείλησε να τον σκοτώσει με αεροβόλο όπλο, επειδή δεν του έδινε χρήματα.

Το συμβάν έληξε τελικά με την παρέμβαση της αστυνομίας και τη σύλληψη του 33χρονου Βολιώτη, ο οποίος κρατήθηκε τη νύχτα και χθες οδηγήθηκε στα δικαστήρια με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα ”Ταχυδρόμος”, η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και τον παρέπεμψε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο 33χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθεί πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ λόγω εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, προκάλεσε απερίγραπτο τρόμο στον πατέρα του.

Η επίθεση αυτή είχε ως αιτία οικονομικές διαφορές. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να τον χτυπήσει και να τον απειλήσει με όπλο επειδή δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε. Εντούτοις, ο πατέρας του, που βρισκόταν σε τραγική θέση, δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Δεν παρευρέθηκε δηλαδή στο Αυτόφωρο, παρά το γεγονός ότι ήταν ο βασικός μάρτυρας. Το δικαστήριο αναγκάστηκε τελικά να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 17 Μαρτίου και μέχρι τη δίκη ήρε την κράτηση του 33χρονου, θέτοντάς ως όρο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να μην πλησιάσει το σπίτι του και να μην προκαλέσει ξανά πρόβλημα στον πατέρα του. Μετά την αναβολή του Αυτοφώρου αφέθηκε ελεύθερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ