Πάτρα: Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και πέτρες σε περιπολικά της Άμεσης Δράσης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πέτρες και βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι σε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή που το περιπολικό της Αστυνομίας βρισκόταν κοντά στη διασταύρωση των οδών Αυστραλίας και Κανελλοπούλου, άγνωστοι που κρύβονταν στο σημείο πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.

Μετά την επίθεση, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ξεκίνησαν έρευνες για τη συλλογή στοιχείων από τον τόπο του περιστατικού, και τον εντοπισμό των άγνωστων δραστών.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κάδους απορριμμάτων κάθετα στην οδό Αυστραλίας και ταμπουρώθηκαν στο προαύλιο σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή. Στο σημείο έφθασε ένα περιπολικό του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών για να ελέγξει τι συμβαίνει. Οι άγνωστοι, που βρίσκονταν μέσα στο προαύλιο του σχολείου, πέταξαν βόμβες μολότοφ προς το όχημα της αστυνομίας, το οποίο οπισθοχώρησε. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε και δεύτερο περιπολικό. Τότε οι άγνωστοι άρχισαν να πετούν πέτρες και τράπηκαν άμεσα σε φυγή.

Δείτε όσα δήλωσε για την επίθεση ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας, που βρέθηκε άμεσα στο σημείο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ