Πάτρα: Ξέφρενο “κορονο-πάρτι” με 200 άτομα – Προκαλούν οι εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ

Πάρτι σαν να μην υπάρχει αύριο και σίγουρα σαν να μην υπάρχει κορονοϊός, οργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα. Το παράνομο πάρτι διοργανώθηκε στην περιοχή της Περιβόλας στην Πάτρα με τα μέτρα προστασίας να πηγαίνουν… περίπατο, τις εικόνες να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τα άτομα που συμμετείχαν σ’ αυτό, να συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει ο φονικός ιός.

Τη στιγμή που η Αχαΐα βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο», κάποιοι δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για την κρισιμότητα της κατάστασης. Συγκεντρώθηκαν σε σπίτι στην Πάτρα και έκαναν ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Περίπου 200 άτομα διασκέδασαν, με άφθονο αλκοόλ, χορεύοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Αντί για μάσκες προστασίας, φόρεσαν αποκριάτικες μάσκες. Μάλιστα κάποιοι από τους συμμετέχοντες, απτόητοι, ανέβασαν στόρι και φωτογραφίες στο Ιnstagram.

Για το κορονοπάρτι ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο, όμως οι περισσότεροι από τους θαμώνες κατάφεραν να ξεφύγουν του ελέγχου εγκαταλείποντας το πάρτι μέσω γειτονικών χωραφιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ