Πελώνη: Είναι ανεύθυνο να γίνονται πορείες – Πρόστιμο σε περίπτωση ελέγχου

Στις πορείες που πραγματοποιούνται καθημερινά στην Αθήνα και όχι μόνο αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η Αριστοτελία Πελώνη. Όπως είπε χαρακτηριστικά “ο νόμος δεν αφορά στο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Δεν απαγορεύονται οι πορείες, αλλά αυτή τη στιγμή που ζητάμε από όλους να προσπαθήσουν για τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού , είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να γίνονται. Είναι ανεύθυνο”.

Η κα Πελώνη χαρακτήρισε “ανεύθυνο” από κάποια κόμματα να στηρίζουν τις πορείες και όπως τόνισε “αναφέρομαι στον κ. Τσίπρα καθώς η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε τέτοιες πορείες”. Η ίδια πρόσθεσε ότι “θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να αναλάβει υπεύθυνη στάση” και διερωτήθηκε εάν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναλαμβάνει το ρίσκο για αυτές τις πορείες.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν οι αστυνομικοί διαπιστώσουν κατά τον έλεγχο στις μετακινήσεις ότι κάποιος πηγαίνει σε πορεία τι θα πράξουν, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος απάντησε ότι “προφανώς και θα υπάρξει διοικητικό πρόστιμο για μετακίνηση σε πορεία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ