Σεισμός στην Ελασσόνα – Αγοραστός: Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς – Έχουν εκκενωθεί δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία

Για τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ που έπληξε την Ελασσόνα μίλησε στον RealFm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

“Ήταν ισχυρός σεισμός και με διάρκεια. Το επίκεντρο είναι μεταξύ Ελασσόνας και Τυρνάβου, στην περιοχή της Ποταμιάς” είπε ο κ. Αγοραστός και πρόσθεσε ότι “δεν έχουμε καμία αναφορά για τραυματισμούς. Είχαμε πτώσεις αντικειμένων μόνο μέσα σε σπίτια και γραφεία”.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποστήριξε ότι “έχουν εκκενωθεί όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία” ενώ υπογράμμισε ότι έχει γίνει σύσταση να μείνουν όλοι οι πολίτες έξω σε ανοιχτούς χώρους για τουλάχιστον δύο ώρες”. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για ζημιές σε δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι, ενώ έκανε λόγο και για κατολισθήσεις σε κάποια ορεινά σημεία της Ελασσόνας, όπου θα κατευθυνθούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας για να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι.

“Είμαστε επίσης σε συντονισμό με τα νοσοκομεία” είπε ο κ. Αγοραστός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ