Yπόθεση Λιγνάδη: “Είμαι μάνα και ήθελα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου” – Τι είπε η μάρτυρας – “κλειδί”

Καθοριστική για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν η κατάθεση μιας γυναίκας την περασμένη Παρασκευή, κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Η γυναίκα που υπήρξε επί χρόνια σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού μίλησε στο STAR για τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει αυτή την κατάθεση-φωτιά σχετικά με όσα γνώριζε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να ξεπεράσει τους φόβους της και να μιλήσει. «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα», είπε και πρόσθεσε: «Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Υπενθυμίζεται ότισύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα-μάρτυρας γνώριζε όσοι λίγοι τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Τον γνώρισε όταν ήταν 19 ετών και σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, βλέποντας ανήλικα να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια αντέδρασε.

Στην κατάθεση που αποκάλυψε την Κυριακή ο Alpha, η γυναίκα υποστήριξε ότι «το 2016 του είπα: Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω. Μου απάντησε: Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα».

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και κράτησε το στόμα της κλειστό. Ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντάει τον σκηνοθέτη, όμως έως τότε είχε δει πολλά. «Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», είπε ακόμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ