Μπιμπίλας: Μην περιμένετε λεπτομέρειες – Ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η Δικαιοσύνη

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. “Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες, ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η Δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα” δήλωσε μετά το τέλος της κατάθεσής του.

Η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα ήταν σύντομη, καθώς δήλωσε αναρμόδιος να μιλήσει επί της ουσίας των καταγγελιών που έχουνε φτάσει στο σώμα Ελλήνων ηθοποιών. Ο κύριος Μπιμπίλας είπε στον εισαγγελέα ότι υπάρχουν μεν καταγγελίες αλλά αυτές τις χειρίζεται ο πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας. Ως εκ τούτου ο εισαγγελέας καλεί για την Τετάρτη το πρωί τον κύριο Τσαρούχα προκειμένου να καταθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Σωματείου των Ηθοποιών κατέθεσε στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο στοιχεία για την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου καλλιτέχνη, αλλά και για όσες από τις υποθέσεις που καταγράφηκαν στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου αφορούν ιδιαίτερα “βαριά” περιστατικά βίας.

Το υλικό αυτό θα είναι και η αφετηρία για τις επόμενες ενέργειες των εισαγγελικών λειτουργών που ουσιαστικά θα εκκινήσουν παράλληλες έρευνες, ώστε για τις υποθέσεις που εντοπίζονται “ενεργά” αδικήματα να κινηθούν τάχιστα οι διαδικασίες, προκειμένου οι δράστες να έρθουν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Αντίστοιχα, αν από τον φάκελο του ΣΕΗ προκύψουν νεότερα στοιχεία για τον ήδη κατηγορούμενο καλλιτέχνη, αφού αυτά αξιολογηθούν ποινικά, θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ