Κέρκυρα: Βελτιώνεται η υγεία της νοσηλεύτριας – Η ΦΩΤΟ και το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας, στην Κέρκυρα. Η υγεία της 40χρονης παρουσιάζει βελτίωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. Η νοσηλεύτρια εμφάνισε νευρολογικό αυτοάνοσο νόσημα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπική της σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και γράφει: “αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για τη μεγάλη βοήθεια και τη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή!”.

Η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία με την 40χρονη στο Facebook.

“Δίπλα στη δική μας Στέλλα είμαστε και φυσικά της δίνουμε θετική ενέργεια και την αγάπη από όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου. Ευχαριστεί το Σωματείο των εργαζομένων ,τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και τα μέλη της , όλους τους ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ του Νοσοκομείου. Μας τονίζει ότι είναι πολύ καλύτερα. Περιμένει να ολοκληρώσει την θεραπεία που της έχουν χορηγήσει οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου μας ώστε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια της. Ευχαριστεί και όλους όσοι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για αυτήν. Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και δυνατή να γυρίσει πίσω στα παιδιά της . Και φυσικά είμαστε δίπλα της”, έγραψε.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ