Κορονοϊός: Στέλνουν κάτοικο Λαμίας να εμβολιαστεί στη… Λευκάδα – ΦΩΤΟ

Μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό καθώς το σύστημα στέλνει πολίτες, που κλείνουν ραντεβού, σε εμβολιαστικά κέντρα τα οποία βρίσκονται πολύ μακριά από τη μόνιμη κατοικία τους.

Ένα ζευγάρι που ζει στην «καρδιά» της Ελλάδας, τη Λαμία, έκλεισε ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με το lamianow.gr, το ζευγάρι βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν με την ίδια διεύθυνση κατοικίας και τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα, το σύστημα στέλνει τη σύζυγο στη Στυλίδα και τον σύζυγο στο… Κέντρο Υγείας Βασιλικής στο νησί της Λευκάδας.

«Όσες φορές και αν προσπαθήσαμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κατοικούμε στην οδό Αχαιών στη Λαμία και ο ταχυδρομικός κώδικας είναι 35131. Και ενώ το ραντεβού της συζύγου κλείστηκε για το Κ.Υ Στυλίδας, στέλνουν τον σύζυγο στη Λευκάδα», ανέφερε το ζευγάρι. «Ώρες τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Απευθυνθήκαμε στον γιατρό, στο φαρμακείο, στο Νοσοκομείο Λαμίας, στον Δήμο, στο Κέντρο Εμβολιασμών του ΕΟΔΥ, χωρίς αποτέλεσμα», συμπλήρωσαν.

Μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Παρόμοια περίπτωση είναι και εκείνη του Λαμιώτη δικηγόρου Κώστα Κουτσογιαννακόπουλος και της συζύγου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ