Τα νέα για την κατάσταση της νοσηλεύτριας που παρέλυσε μετά το εμβόλιο

Για το περιστατικό με την 40χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα, η οποία παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού μίλησε η πρόεδρος των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως είπε η ίδια “η συνάδελφός μου μετά τη δεύτερη δόση εμφάνισε αρχικά υψηλό πυρετό και μυαλγίες και μετά συμπτώματα παράλυσης. Την ίδια ημέρα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και παρακολουθείται από τον θεράποντα γιατρό της και ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή που της έχει ορίσει. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είναι πίσω στην εργασία της και την οικογένειά της. Σε τόσο μεγάλο αριθμό υγειονομικών που έχουν εμβολιασθεί, είναι το πρώτο περιστατικό που παρουσιάζεται. Η συνάδελφος θα χρειαστεί αποκατάσταση και απαιτούνται σημαντικά έξοδα, πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά”.

Σύμφωνα με την ίδια “η δεύτερη δόση του εμβολίου έγινε πριν από τέσσερις – πέντε ημέρες. Δεν θα μπω σε ιατρικά θέματα, αλλά τα συμπτώματα μετά τη δεύτερη δόση ήταν αυτά που περιέγραψα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εξετάσεων”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ