Θεσσαλονίκη: Διοργάνωσε κορονοπάρτι και τον “κάρφωσε” ο πρώην της συντρόφου του – ΒΙΝΤΕΟ

Ακριβά πλήρωσε ένας 24χρονος μουσικός από τη Θεσσαλονίκη το κορονοπάρτι που διοργάνωσε καθώς υπολόγιζε χωρίς τη εκδίκηση του πρώην της συντρόφου του.

Ο 24χρονος διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες πάρτι σε ισόγεια αποθήκη στην περιοχή του Εύοσμου. Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας του έκανε καταγγελία και έτσι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισαν εντός της αποθήκης έξι άτομα.

Στους πέντε καλεσμένους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ και στον 24χρονο πρόστιμο 3.000 ευρώ και συνελήφθη. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που παραπέμφθηκε του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή.

“Μαζευόμαστε τακτικά από εδώ και από εκεί. Υπάρχουν στέκια στη Θεσσαλονίκη που μαζεύονται και πέντε και 10 άτομα. Συμβαίνουν αυτά κακά τα ψέματα, όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Εμείς το ζούμε με μουσική, άλλοι μπορεί να κάνουν άλλα πράγματα. Δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης, όπως τα λένε στην τηλεόραση. Εγώ θα σεβαστώ μέχρι ενός σημείου την κατάσταση αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή”, είπε ο 24χρονος μιλώντας στο Mega.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ