Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά γνωστού σκηνοθέτη – Τι λέει ο δικηγόρος του ηθοποιού

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας καθώς και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος.

Ηθοποιός κατήγγειλε ότι όταν ήταν 19 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη και με μήνυση που κατέθεσε προσδοκά την παρέμβαση της Εισαγγελίας.

“Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα. Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις”, δήλωσε ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος, και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

“Σε περίπτωση που κληθεί από τις Εισαγγελικές Αρχές σαφέστατα και θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη. Πρέπει να σας πω ότι ακούγεται περί ανώνυμης καταγγελίας, δεν πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ