Απόπειρα ληστείας στο Δρομοκαΐτειο: Στιγμές τρόμου για νοσηλεύτρια που τραυματίστηκε

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε μια νοσηλεύτρια στο κτίριο οξέων περιστατικών στο νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο. Όπως τόνισε μιλώντας στο enikos.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στις 22.45, το βράδυ της Κυριακής ένας άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει μπει ξανά στο νοσοκομείο, προσέγγισε το κτίριο και μπήκε μέσα με σκοπό να κλέψει. Εκεί βρισκόταν μόνη της μια νοσηλεύτρια, η οποία άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ο κλέφτης, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, τη χτύπησε και η γυναίκα τραυματίστηκε στον αυχένα.

“Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή της” είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος τόνισε ότι “επειδή η νοσηλεύτρια άρχισε να φωνάζει εκείνος τράπηκε σε φυγή και δεν κατάφερε να κλέψει κάτι”.

Όπως είπε ο κ. Γιαννάκος “το Δρομοκαΐτειο είναι ένας πολύ μεγάλος χώρος, που φυλάσσεται από 11 άτομα. Ζητάμε περισσότερους φύλακες γιατί η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Πριν από λίγο καιρό ληστές ανατίναξαν το ΑΤΜ και τα πήραν όλα από μέσα, ενώ έχουν καταγραφεί και περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ