Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: “Έβαλαν την Αρτέμιδα σε ένα μαύρο τζιπ”- Νέα μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα

Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου,

Σε σενάριο ταινίας για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της 19χρονης Αρτέμιδος, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από περίπου τρεισήμισι μήνες στο Κορωπί. Οι ημέρες περνούν βασανιστικά για τα μέλη της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, όμως όλοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι αυτή η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος. Κάθε νέο σημάδι στην υπόθεση τους γεμίζει ελπίδα ότι ο Γολγοθάς τους θα λήξει σύντομα και ότι η Άρτεμις θα γυρίσει και πάλι χαμογελαστή στο σπίτι της. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια νέα μαρτυρία που έφτασε στα χέρια και αφορά την εμπλοκή στην υπόθεση δύο ανδρών που επέβαιναν σε ένα μαύρο τζιπ.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας νέος μάρτυρας που υποστηρίζει ότι δύο γεροδεμένοι άνδρες βγήκαν από το μαύρο τζιπ και υποχρέωσαν την Αρτέμιδα, χωρίς τη θέλησή της, να μπει στο αυτοκίνητο. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το σημείο όπου χάθηκε το σήμα του κινητού της 19χρονης συμπίπτει με το σημείο που ο μάρτυρας αναφέρει ότι είδε το μαύρο τζιπ. «Έχουμε στα χέρια μας σημαντικά στοιχεία για το μαύρο τζιπ και την εμπλοκή του με την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας. Σε συνεργασία με την Αστυνομία, γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το συγκεκριμένο τζιπ, ώστε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες. Θεωρούμε ότι ο εντοπισμός του μαύρου τζιπ ενδεχομένως να δώσει λύση στο μυστήριο», δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας.

Υπενθυμίζεται ότι η Άρτεμις έφυγε από το σπίτι της, το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου, για να πάει σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό. Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ για τη συνέντευξη.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ