Πάτρα: Βρέφος δύο μηνών στο νοσοκομείο με κορονοϊό – Θετικοί και οι γονείς του

Αγωνία για βρέφος μόλις δύο μηνών, που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το βρέφος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ θετικοί στον κορονοϊό έχουν βρεθεί και οι γονείς του. Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας 10χρονος, η κατάσταση της υγείας του οποίου δεν εμπνέει ανησυχία.

Τα νέα περιστατικά έρχονται να προστεθούν στην περίπτωση του 9χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με συμπτώματα πνευμονίας ενηλίκων. Δίπλα στον 9χρονο Μάριο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη, ώστε να μην διασωληνωθεί, ενώ φαίνεται πως η κατάστασή του είναι σταθερή.

Στην Πάτρα, που βρίσκεται στο «κόκκινο» όσον αφορά τα στοιχεία της επιδημιολογικής παρατήρησης για τον κορονοϊό, μεταβαίνει ο γγ Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Τον κ. Κωτσιόπουλο συνοδεύουν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Πύρρος και τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος και Θεοκλής Ζαούτης.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ