Κιμούλης: Τι είπε ο Μπιμπίλας για το πειθαρχικό – “Θυμώνω με όσους απαξιώνουν ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους”

Στις καταγγελίες ηθοποιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με βία, λεκτική, ψυχική και σωματική, αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών έχει πάρει “σαφώς θέση υπέρ των καταγγελλόντων”, σημείωσε ο ηθοποιός εκπροσωπώντας το σωματείο.

Μιλώντας στο Mega και απαντώντας στις φήμες ότι ο Γιώργος Κιμούλης διαγράφηκε, απάντησε πως το σωματείο έχει πειθαρχικό όργανο το οποίο, ωστόσο, ακόμη δεν έχει συσταθεί. “Σήμερα έχουμε το κανονικό ΔΣ που θα ασχοληθεί και με το θέμα αυτό, για τη σύσταση του πειθαρχικού, που αυτό θα ξεκινήσει από την άλλη εβδομάδα και εφόσον έρθουν οι συνάδελφοι και καταθέσουν, μπορεί και αυτεπάγγελτα το πειθαρχικό να ξεκινήσει”, είπε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε ότι είναι ώρα αλληλεγγύης και στήριξης του ενός στον άλλον. “Θυμώνω πάρα πολύ με κάποιους που απαξιώνουν ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους… Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μην γνωρίζει την κυρία Δούκα. Την γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι, δεν μπορεί να την απαξιώνει”, δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ