Άριελ Κωνσταντινίδη: Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, μιλώντας στην εκπομπή Pop Up. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός, ενώ προσπάθησε να μην συγκινηθεί, τελικά δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Τρέμω. Είναι όλο το συναίσθημα. Θα επιχειρήσω να είμαι πιο συγκροτημένη γιατί το θέμα δεν είναι η τιμωρία αλλά πώς εμείς οι γυναίκες οχυρωνόμαστε από πολύ μικρή ηλικία με τα όριά μας, την αξιοπρέπειά μας και κανένας δεν μπορεί να μας κουνήσει. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση, επειδή δεν ήξερε τα λόγια του και είχε ανασφάλεια. Εμένα ως πρωταγωνίστρια έπρεπε να με κάνει χίλια κομμάτια για να νιώσει εκείνος καλύτερα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Κάτι αρχίσει να γίνεται. Θα πάρει πάρα πολύ καιρό. Τώρα έχει γίνει πολύ ανθρωποφαγικό. Δεν έχει να κάνει με τον κακό τον λύκο, να τιμωρηθεί ένας άνθρωπος. Κι αυτός τι έχει υποστεί μικρός ας αναλογιστούμε. Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που έχουν καταχραστεί εξουσία», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ