Δολοφονία στα Χανιά: Στον εισαγγελέα ο Νορβηγός – Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψή του

Ένα τηλεφώνημα από πολίτη που έδωσε πληροφορίες για τις κινήσεις του Νορβηγού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 55χρονης συντρόφου του στα Μεσκλά Χανίων και μία συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., οδήγησαν στη σύλληψη του 48χρονου.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι κινείται στην περιοχή του Ηρακλείου. Έπειτα από τηλεφώνημα – πληροφορία ξεκίνησε η έρευνα, εντοπίστηκε και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ Κρήτης ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης. Επιβεβαίωσε επίσης τις πληροφορίες ότι ο Νορβηγός ήταν έτοιμος να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Είχε γίνει προεργασία από τον ύποπτο που έδειχναν αυτοκτονική διάθεση», πρόσθεσε ο κ.Πικράκης. Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης, ο 48χρονος εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες τον αναγνώρισαν πολίτες της περιοχής και κάλεσαν την αστυνομία. Ο 48χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και στη συνέχεια στα Χανιά προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Είναι μία επιτυχία που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την αποτελεσματικότητα της τοπικής αστυνομίας», σημείωσε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης. Ο 48χρονος, βρίσκεται ενώπιον του Εισαγγελέα. Ο Νορβηγός θα καταθέσει ενώ αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: creta24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ