Θα μπορούσε ο Γιαννάκης να μαρκάρει τον Αντετοκούνμπο; – Η επική απάντηση του στο “Ενώπιος Ενωπίω”

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε και μια επική απάντηση στο αν θα μπορούσε να μαρκάρει τον Greek Freak.

“Δεν θα μπορούσα να τον μαρκάρω. Είναι πολύ μακρύς για να μπορέσω να τον μαρκάρω. Αν έβαζε την μπάλα κάτω θα μπορούσα ίσως να τον… ταλαιπωρήσω! Να τον μαρκάρω όχι” τόνισε. “Έχω μαρκάρει ψηλότερους παίκτες από εμένα είναι αλήθεια. Ήμουν και δυνατός, έβαζα το σώμα μου δυνατά. Αλλά άλλη τεχνική τότε είχαν οι ψηλοί, οι οποίοι κινούνταν κοντά στο καλάθι και άλλη η τεχνική του Γιάννη που κουβαλάει την μπάλα, παίζει σαν guard, forward. Είναι σε όλο το γήπεδο, θα μπορούσε να παίζει σε όλες τις θέσεις” πρόσθεσε. “Είναι φοβερό παιδί, εγώ μένω στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στην οικογένεια του, στην πατρίδα, στην κοινή μας πατρίδα, στην εκτίμηση που νιώθει για τη συμπαράσταση που έχει η οικογένεια του” υπογράμμισε.

“Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός. Είναι ένας συγκλονιστικός παίκτης και προσφέρει πολλά στη χώρα μας σε όλους τους τομείς. Ελπίζω να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και να φτιάξουμε δικά μας κι άλλα παιδιά στο επίπεδό του και γιατί όχι και καλύτερους από εκείνον” σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ