Δολοφονία στα Χανιά: “Θα με σκοτώσει” έλεγε η 55χρονη – Βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας, στα Μεσκλά Χανίων, που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Πληροφορίες που επικαλείται το zarpanews.gr αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως φοβόταν ότι ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε.

Την περασμένη Τετάρτη, η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός θα τη σκοτώσει και ζητώντας του να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος όμως τον καθησύχασε πως δεν υπήρχε πρόβλημα. Μάλιστα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η 55χρονη “είναι τρελή”.

Ακολούθησε κι άλλη συνομιλία, στην οποία η 55χρονη ανέφερε ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι. Όμως, ο φερόμενος ως δράστης μίλησε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι απλά της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του Νορβηγού, που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο Ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, εντοπίστηκαν “κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος”, δηλαδή χτυπήματα στο λαιμό. Η 55χρονη καταγόταν από την Αθήνα, είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο με τον 60χρονο Χανιώτη και το ένα από παλαιότερο γάμο. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη φέρεται να είχε βρεθεί για τελευταία φορά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί μεταξύ της ίδιας και του Νορβηγού συντρόφου της.

Πηγή: zarpanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ