Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στα «λευκά» η χώρα – Πού είναι κλειστοί οι δρόμοι, πού χρειάζονται αλυσίδες

Επελαύνει ο “Λέανδρος” φέρνοντας χιονοπτώσεις και παγετό σε ολόκληρη τη χώρα. Έκλεισε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, και η οδός Τατοΐου, δύο χιλιόμετρα μετά τα Ανάκτορα προς Κατσιμίδι.

Στα ορεινά της Αττικής, όπου χιονίζει από το πρωί, η Αστυνομία έκλεισε δρόμους και προχώρησε σε μερικές απαγορεύσεις της κυκλοφορίας, για την ασφάλεια των πολιτών, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που σχεδιάστηκε κατά τη χθεσινή μεγάλη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Πολιτική Προστασία.

Ειδικότερα, εκτός από την Τατοϊου, από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην υπάρξει κυκλοφοριακό πρόβλημα στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, από τυχόν ακινητοποίηση αυτοκινήτων και να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι το Σχηματάρι (67.655 χιλιομετρική θέση).

Εξαιρούνται μόνο τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, οδικής βοήθειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι. Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και για τα φορτηγά στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών, από το 4ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα. Η κυκλοφορία των Ι.Χ. γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, έκλεισε η κυκλοφορία και στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην οδό Αναπαύσεως στου Παπάγου, στο ρεύμα προς το βουνό και η περιφερειακή οδός Αλίμου- Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από το ύψος του πυροφυλακίου Καισαριανής.

Τέλος, διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Νέας Μάκρης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και πάνω, την λεωφόρο Διονύσου από το ύψος της λεωφόρου Θησέως και στην λεωφόρο Φυλής, προς Μονή Κλειστών στην Πάρνηθα, από το ύψος τελευταίας ταβέρνας.

Θεσσαλονίκη: Πυκνή χιονόπτωση, απαραίτητες οι αλυσίδες σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου

Στα λευκά ντύθηκε η Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία. Η πυκνή χιονόπτωση άρχισε τα ξημερώματα και συνεχίζεται ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, στο Χορτιάτη, το Πανόραμα, το Ρετζίκι, το Ωραιόκαστρο, τον Τρίλοφο, την Πυλαία και άλλες περιοχές το έχει στρώσει, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χαράλαμπος Στεργιάδης, Διευθυντής πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, χρειάζεται προσοχή, χωρίς να έχουν προκύψει σημαντικά προβλήματα, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται προς το Χορτιάτη και προς το νοσοκομείο Παπανικολάου. Κλειστές παραμένουν οι επαρχιακές οδοί Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου και Αγίου Βασιλείου- Χορτιάτη. Αλυσίδες χρειάζονται επίσης τα οχήματα που κινούνται σε τμήματα του οδικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής, της Πέλλας και του Κιλκίς.

Ειδικότερα, στη Χαλκιδική απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (από το 55ο έως το 85ο χλμ), στη διασταύρωση Βάβδου, στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιοκάστρου – Ταξιάρχη και στη δασική οδό Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).

Στην Πέλλα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας και στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Καστανερής – Λιβαδίων.

Και στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης το έχει στρώσει

Η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης δείχνει την κάτασπρη πλέον Ιερά Κοινοβιακή Μονή του Αγίου Ιακώβου αδελφοθέου που είναι κτισμένη σε υψόμετρο 600 περίπου μέτρων και απέχει 2 χιλιόμετρα από το χωριόΠεριστερά, Θεσσαλονίκης. Το σκηνικό που έχει δημιουργήσει το χιόνι είναι εντυπωσιακό.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Χιόνι στα ορεινά και πεδινά της Π.Ε. Τρικάλων

Με χιόνι έχει σκεπαστεί τόσο στα ορεινά όσο και στα πεδινά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο της περιοχής. Σε αυτή την προσπάθεια συνδράμουν 32 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, ρίχνοντας αλάτι στους δρόμους, οι οποίοι σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, είναι ανοικτοί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις μετακινήσεις.

Το ύψος του χιονιού ποικίλλει ανά περιοχή. Στο Δήμο Πύλης και προς Μεσοχώρα αυτό κυμαίνεται από 25-30 εκατοστά, στα ορεινά της Καλαμπάκας από 5-10 εκατοστά και στις υπόλοιπες περιοχές από 2-5 εκατοστά. Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων εφιστά επίσης την προσοχή στους οδηγούς κατά τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αστυνομικών αρχών.

Χιονοπτώσεις σε όλους τους ορεινούς δήμους της Ηπείρου

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από την νύχτα σε όλους τους ορεινούς δήμους της Ηπείρου από το Πωγώνι μέχρι τα Τζουμέρκα. Ασθενής χιονόπτωση παρατηρείται και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Αλατιέρες και μηχανήματα αποχιονισμού έχουν βγει από τα ξημερώματα σε όλο το επαρχιακό δύκτιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 3 εκατοστά στις παρυφές της πόλης των Ιωαννίνων, έως μισό μέτρο στην Αετομιλίτσα, Δίστρατο, Φούρκα, Μηλιά.

Mικρά προβλήματα δημιουργεί ο «Λέανδρος» στη Στερεά Ελλάδα

Στην Ευρυτανία, τη Φωκίδα αλλά και νοτιότερα προς Φθιώτιδα και Βοιωτία μεταφέρεται το κύμα της κακοκαιρίας “Λέανδρος”. Ωστόσο, από τις 8.00 π.μ παρατηρείται μια ύφεση στα φαινόμενα. Οι χιονοπτώσεις έχουν ξεκινήσει από τα μεσάνυχτα ωστόσο όμως έχουν περιοριστεί σε ένα ύψος από 400 μέτρα και πάνω με συνέπεια να μην δημιουργούνται προβλήματα στα πεδινά.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι περιορισμένα τα προβλήματα ενώ όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας είναι σε ετοιμότητα από τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ουσιαστικά απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων που έχουν ωφέλιμο φορτίο πάνω από 1,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα από τον κόμβο των Ραχών στο 242 χιλιόμετρο μέχρι η Μαλακάσα και το 56ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθηνών. Επίσης η ίδια απαγόρευση ισχύει και για τον δρόμο από Χαλκίδα προς Σχηματάρι στο ρεύμα προς το Σχηματάρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις σε διάφορα κρίσιμα σημεία παρεμβαίνουν και ακινητοποιούν τα φορτηγά αυτοκίνητα που κινούνται στον εθνικό δρόμο έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας τα προβλήματα εντοπίζονται στην κίνηση των οχημάτων σχεδόν σε όλους τους οδικούς άξονες του νομού όπου οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες. Αλυσίδες χρειάζονται:

– Εθνική οδό Καρπενησίου – Λαμίας, από την 5η χ/θ έως την 8η χ/θ,

– Εθνική οδό Καρπενησίου – Αγρινίου, από την 2η χ/θ έως την 18η χ/θ,

– Παλαιά Εθνική οδό Καρπενησίου – Λαμίας, από την 8η χ/θ έως την 12η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 12η χ/θ έως την 25η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Στενώματος, από την 2η χ/θ έως την 17η χ/θ.

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φιδακίων – Αγίας Βλαχέρνας, από την 3η χ/θ έως την 25η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φουρνάς, από την 12η χ/θ έως την 22η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Φουρνάς – Καρδίτσας, από την 2η χ/θ έως την 14η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από την 30η χ/θ έως την 45η χ/θ,

– Επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 1η χ/θ έως την 15η χ/θ.

Σε ό,τι αφορά την Φωκίδα δεν υπάρχει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο από τη Λαμία μέχρι την ‘Αμφισσα και την Ναύπακτο αντίθετα υπάρχουν προβλήματα κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οδηγών στους παρακάτω δρόμους.

– Παλαιά Εθνική οδό Αντιρρίου – Λιδορικίου, από την 25η χ/θ έως την Ιερά Μονή Βαρνάκοβας,

– Παλαιά Εθνική οδό Αντιρρίου – Λιδορικίου, από την 25η χ/θ έως την 42η χ/θ (Χάνι Ρέρεση),

– Επαρχιακή οδό Γραβιάς – Καλοσκοπής – Πυράς – Μαυρολιθαρίου – Καστριώτισσας,

– Επαρχιακή οδό Γραβιάς – Καστελλίων – Οινοχωρίου,

– Επαρχιακή οδό Γραβιάς – Βάργιανης,

– Επαρχιακή οδό Πολύδροσου – ‘Ανω Πολύδροσου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,

– Επαρχιακή οδό Πολύδροσου – Επταλόφου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,

– Επαρχιακή οδό Τειχίου – Περιθιώτισσας.

Λάρισα: Χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα

Χιονόπτωση σημειώθηκε στην πόλη της Λάρισας σήμερα τα ξημερώματα κυρίως στις συνοικίες της περιοχής αλλά και στο κέντρο της πόλης, ενώ αυτή την ώρα το φαινόμενο έχει εξασθενήσει.

Μηχανήματα του Δήμου Λαρισαίων επιχείρησαν κάνοντας τον αναγκαίο αποχιονισμό στους κεντρικούς δρόμους αλλά και ρίχνοντας αλάτι στις κεντρικές αρτηρίες και στις εισόδους της πόλης για την προστασία από τον παγετό.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων βρίσκεται σε ετοιμότητα, για το ενδεχόμενο το φαινόμενο να ενταθεί τις επόμενες ώρες. Παράληλλα η υπηρεσία του δήμου έχει προχωρήσει και σε ενημέρωση των διευθυντών των σχολείων ώστε να προμηθευτούν τις απαραιτητες ποσότητες αλατιού.

Ανοικτοί οι δρόμοι στην Π.Ε. Καρδίτσας – Μέχρι 40 εκατοστά το ύψος του χιονιού στην περιοχή της Αργιθέας

Ανοικτοί είναι οι δρόμοι στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας από την χιονόπτωση των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος. Στους δρόμους βρίσκονται 58 μηχανήματα της Π.Ε. Καρδίτσας, τα οποία καθαρίζουν και ρίχνουν αλάτι στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο. Το ύψος του χιονιού, σύμφωνα με τον ίδιο, στην περιοχή της Αργιθέας φτάνει τα 40 εκατοστά, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα τα 20 περίπου εκατοστά και στο υπόλοιπο κομμάτι της Περιφερειακής Ενότητας τα τρία περίπου εκατοστά.

Χιονίζει στην Τρίπολη

Ξεκίνησε, λίγο μετά τις 8 το πρωί και στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης η χιονόπτωση. Το ίδιο συμβαίνει σ’ όλη την ορεινή Αρκαδία (δήμος Γορτυνίας, δήμος Βόρειας Κυνουρίας).

Δείτε βίντεο αναγνώστη του enikos.gr από το πέρασμα της κακοκαιρίας “Λέανδρος” από την Τρίπολη

Η πρόγνωση του καιρού

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού, η κακοκαιρία εκδηλώνεται στη χώρα με ισχυρές χιονοπτώσεις και “βουτιά” της θερμοκρασίας. Και σήμερα προβλέπονται βροχές και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές οι οποίες θα είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων στα βορειοδυτικά από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Στη δυτική Μακεδονία ο παγετός θα είναι κατά τόπους ισχυρός και ολικός.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με χιονοπτώσεις που το απόγευμα από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ ο καιρός στη δυτική Μακεδονία θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -10 (μείον 10) έως -02 (μείον 2) βαθμούς Κελσίου, θα σημειωθεί ολικός παγετός.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά – ημιορεινά χιονοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Στα νότια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά της Πελοποννήσου πρόσκαιρα πυκνές τις πρωινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε βορείων διευθύνσεων και σταδιακά ενισχυόμενοι.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από -04 (μείον 4) μέχρι 05 βαθμοί Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στη Θεσσαλία, τα βορειότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας νεφώσεις με χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές κατά διαστήματα πυκνές μέχρι το μεσημέρι, και εκ νέου από το βράδυ στην Εύβοια. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα στα βορειότερα τμήματα, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα πυκνές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια Πελοπόννησο και την περιοχή των Κυθήρων μέχρι το μεσημέρι, πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι βαθμιαία βόρειοι τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιογίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7μποφόρ, στρεφόμενοι το μεσημέρι από τα βόρεια σε βόρειους.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε βορείων διευθύνσεων μετην ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΜΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά και στα βόρεια σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 300 μέτρα

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις με σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και από αργά το απόγευμα βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 00( μηδέν) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΦΩΤΟ: seleo.gr, onlarissa.gr, epirus-tv-news, trikalaola.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ