Λεωνίδας Πελεκανάκης: Ξέσπασε ο Τάσος Μπουντούρης – “Θηρίο 58 ετών και τον έκανε ο ιός…”

Θρήνος επικρατεί στον κόσμο του αθλητισμού για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη, Λεωνίδα Πελεκανάκη. Ο σπουδαίος αθλητής της ιστιοπλοΐας, πέθανε σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συλλόγου Ολυμπιονικών, Τάσος Μπουντούρης, μίλησε γι’ αυτό τον αγώνα που έδωσε ο επιστήθιος φίλος του και ξέσπασε κατά των αρνητών του κορονοϊού και της μάσκας.

Μιλώντας στην εκπομπή «T LIVE, δεν μπόρεσε να κρύψει την οδύνη και τη λύπη του για την απώλεια του Λεωνίδα Πελεκανάκη. Όπως είπε, “η κορούλα του πέρασε μια μικρή γρίπη και κόλλησε με δέκατα τον φίλο μας τον Λεωνίδα. Η κορούλα του δεν είχε γρίπη, είχε κορονοϊό. Έτσι λοιπόν, αφού τον απείλησα και τον φόβισα, τον έπεισαν να πάει στο νοσοκομείο. Πράγματι, την επόμενη ημέρα πήγε… Τον έβλαψε στους πνεύμονες, αλλά κέρδιζε σιγά σιγά τον κορονοϊό. Ξαφνικά με μια μόλυνση από το νοσοκομείο, παρέλυσε και διασωληνώθηκε. Και έτσι πήγαμε προς το χειρότερο. Έδωσε μάχες για πάνω από έναν μήνα, όμως, υπήρχε βλάβη στα νεφρά του.

Εξήγησε στη συνέχεια: “Πάμε προς καλά. Παλεύει. Την μια ημέρα παραπάνω την άλλη παρακάτω. Και μετά από τον ιό και τις λοιμώξεις, του ήρθε και μια γρίπη καινούρια, ανέβηκε ο πυρετός στα μέγιστα κι έτσι έφυγε το παλικάρι μας”.

Καταλήγοντας, ο Τάσος Μπουντούρης απευθύνθηκε στους Έλληνες και ειδικά στους αρνητές του κορονοϊού.

“Εγώ θα σας σοκάρω τώρα. Δεν θέλω να βάλει κανείς μάσκα. Να πηγαίνουν στις εκκλησίες 400 άτομα, στα ασανσέρ 50 άτομα. Δεν υπάρχει ο ιός. Αυτό πρέπει να πιστέψουμε; Εδώ έφυγε Ολυμπιονίκης από τον ιό. Να προσέξουν οι Έλληνες… Μα δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας ότι ο ιός είναι δίπλα μας; Ότι μας φοβίζει, μας ταλαιπωρεί; Έφυγε Ολυμπιονίκης…”, είπε και συμπλήρωσε: “58 χρονών, ένα θηρίο, και τον έκανε ο ιός… να τον θάψουμε… Να το ακούσουν οι Έλληνες…”.

“Είναι φτωχότερος πλέον και ο Ολυμπισμός”, είπε ο Τάσος Μπουντούρης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ