Τραγωδία στον Βύρωνα: Νεκρή ηλικιωμένη από τα χέρια του εγγονού της – Με ψυχολογικά προβλήματα ο 25χρονος – BINTEO

Νεαρός άνδρας φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 75χρονη γιαγιά του στον Βύρωνα και στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με τους γείτονες ο 25χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και συχνά χτυπούσε την ηλικιωμένη γυναίκα αλλά και τον πατέρα του. Λέγεται ότι καθημερινά χτυπούσε και τους δύο, αλλά η γιαγιά ήταν εκεί που έτρωγε το περισσότερο ξύλο. “Εγώ εκείνη τη γυναίκα λυπόμουν” λέει μια γειτόνισσα, Οι κάτοικοι της περιοχής καλούσαν την αστυνομία και ζητούσαν βοήθεια. “Κάθε μέρα ξύλο ο εγγονός προς τον πατέρα και τη γιαγιά και η σύσταση της αστυνομίας που ερχόταν μέρα παρά μέρα το λιγότερο ήταν να πάμε να κάνουμε καταγγελίες, τις οποίες και κάναμε” ανέφερε άλλη γυναίκα στις κάμερες. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ο 25χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα έχει νοσηλευθεί. Η 75χρονη φαίνεται πως ήταν στο αρχικό στάδιο της άνοιας, ενώ ο 54χρονος προτίμησε να φύγει από το σπίτι και να ζει στους δρόμους προκειμένου να γλυτώσει από τα χέρια του γιου του, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο 25χρονος τους χτύπησε τόσο πολύ που η 75χρονη είχε νοσηλευθεί για εννέα ημέρες. “Η γιαγιά με σπασμένο σαγόνι και ο πατέρας χτυπημένος στο κεφάλι πήγε στο Τμήμα να κάνει καταγγελία. Για εμάς αυτό ήταν νομοτελειακό. Θα γινόταν οπωσδήποτε” τόνισε γειτόνισσα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η ηλικιωμένη γυναίκα έφερε βαριές κακώσεις σε όλο το σώμα της αλλά τα θανατηφόρα τραύματα εστιάζονται στον θώρακα και φαίνεται ότι προκλήθηκαν από τα γυμνά χέρια του 25χρονου και όχι με κάποιο αντικείμενο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ