Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Εξελίξεις στην υπόθεση – “Κρατείται παρά τη θέλησή της” – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τροπή φέρεται πως παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί. Μία νέα πληροφορία που έχει φτάσει στην οικογένεια αναφέρει πως η Άρτεμις που αγνοείται εδώ και τρεις μήνες, κρατείται παρά τη θέλησή της σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι γονείς της 19χρονης Άρτεμις συνεχίζουν να ζουν το δικό τους Γολγοθά. Η κοπέλα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου. Όλα αυτό το διάστημα, όποια πληροφορία υπήρξε για την τύχη της, ερευνήθηκε προσεκτικά από τις αρχές, χωρίς αποτέλεσμα. Μέσω του δικηγόρου τους, οι οικείοι της 19χρονης μιλούν για εμπλοκή αγνώστων στην εξαφάνισή της.

“Σήμερα έχει έρθει η πληροφορία ότι η Άρτεμις κρατείται από δύο ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας” ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας. “Σίγουρα μία 19χρονη δεν μπορεί να έχει στήσει την τέλεια εξαφάνιση και αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι κάτι συνέβη στην κοπέλα” συνέχισε.

“Κάνω έκκληση, μιας και είχε χθες τα γενέθλιά της η Άρτεμις, οποιοσδήποτε γνωρίζει το παραμικρό, έστω και ανώνυμα αν φοβάται, να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία έχει είτε στην οικογένεια είτε στις αρχές” κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ