Πάτρα: Ο Άη Βασίλης και τα ξωτικά του κατέβηκαν με σχοινιά στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Εορταστικό κλίμα και χαμόγελα σκόρπισαν άνδρες της ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του 1ου ΠΥΣ που ντυμένοι Άη Βασίληδες και ξωτικά κατέβηκαν με σχοινιά στα μπαλκόνια των κλινικών του νοσοκομείου “Αγίου Ανδρέα” και μοίρασαν συμβολικά δώρα, γούρια και μπαλόνια στους νοσηλευομένους. Η εκδήλωση έγινε από τη διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου η μπάντα του Δήμου Πατρέων έπαιζε εορταστική μουσική.

Ο υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Πετρούτσος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «… σε συνεργασία με τον διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και τη χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτή η εκδήλωση. Ήταν σημαντικό σήμερα να βρεθούμε δίπλα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται, ευχόμενοι ότι το 2021 θα είναι έτος ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Επιπυραγός Γεώργιος Κολοκοτσάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ