Ζάκυνθος: Έφοδος της αστυνομίας και εννέα συλλήψεις σε κατοικία – Αψήφησαν τα μέτρα και έπαιζαν “Θανάση”

Εννέα άτομα συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, όπλων και εκρηκτικών και μη τήρηση των μέτρων διασποράς του κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι σε αγροτική οικία, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, το είχαν… στρώσει για χαρτάκι και συγκεκριμένα έπαιζαν “Θανάση” με χρηματικά ποσά.

Κατά τον έλεγχο στο χώρο της οικίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (3.225) ευρώ, (12) τράπουλες, (3) μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας και (105) μέτρα φυτίλι, ενώ σε όχημα ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα με (4) φυσίγγια. Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ, ως διοργανωτή και επιπλέον σε όλους τους συλληφθέντες από (300) ευρώ για μη χρήση μάσκας και (300) ευρώ για παράβαση του περιορισμού κίνησης.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ