Υπόθεση Folli Follie: Νέο email εμπλέκει τον Τσίπρα

της Άννας Κανδύλη

“Συνδρομή” στον Όμιλο Folli Follie ήταν η κατεύθυνση που έδινε το Μέγαρο Μαξίμου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , τον Μάιο του 2018, όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο,με τους παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας.

Αυτό προκύπτει από μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με αποστολέα τον Διευθυντή Ασφάλειας του Ομίλου και παραλήπτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, που περιλαμβάνεται στην ενδιάμεση έκθεση της PwC.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαίου 2018 από τον τότε διευθυντή ασφαλείας της Follie στον γιο του ιδρυτή της Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, αναφέρεται:

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει aνακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ