Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις – Ανοίγει ξανά ο φάκελος μετά τα νέα στοιχεία

Της Άννας Κανδύλη

Τα ευρήματα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που περιλαμβάνονταν στην δικογραφία αλλά δεν είχαν έως τώρα αξιολογηθεί ανοίγουν ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Βάσει αυτών των στοιχείων ξεκίνησε νέα ανάκριση για επιπλέον 9 κατηγορούμενους, οι οποίοι σχετίζονται με την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου τον Αύγουστο του 2012.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα κατηγορούνται για συνέργεια τόσο στην αρπαγή όσο και στην ανθρωποκτονία του άτυχου φοιτητή.

Μεταξύ των εμπλεκόμενων είναι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και στο πρωτόδικο δικαστήριο αλλά και στο Εφετείο, καθώς και η σύζυγός του, που σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του Μάριου. Σήμερα η μητέρα του 26χρονου προσήλθε στην 1η τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να υποβάλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της δικαστικής λειτουργού βρίσκεται πλέον και έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και κατόπιν δολοφονήθηκε. Στην εν λόγω έρευνα αναφέρεται ακόμη ότι το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, με τους δράστες να εξαφανίζουν στη συνέχεια τα ίχνη του. Η ανάκριση θα συνεχιστεί με εξέταση μαρτύρων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ