Κρήτη: Σοκάρει η αυτοκτονία ξενοδοχοϋπαλλήλου, πατέρα δύο παιδιών

Σοκάρει η αυτοκτονία ξενοδοχοϋπαλλήλου, πατέρα δύο παιδιών σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, στην Κρήτη. Ήταν λίγο μετά τις 7:30 το πρωί όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 60χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος το πρωί επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού. Εργαζόταν, σύμφωνα με συναδέλφους του, στον τομέα της συντήρησης και των προμηθειών και όπως λένε, τις τελευταίες ημέρες δεν είχαν διαπιστώσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Η είδηση της αυτοκτονίας του έχει συγκλονίσει όσους τον ήξεραν και όλοι κάνουν λόγο για έναν ήρεμο και εργατικό άνθρωπο. Μιλώντας στο ekriti ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Νίκος Κοκολάκης, περιέγραψε τη λύπη που αισθάνονται όλοι οι συνάδελφοί του για το περιστατικό αλλά και τον προβληματισμό που δημιουργεί.

“Είμαστε σε απόγνωση. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά ζητήματα επιβίωσης και θα κάνουμε γιορτές χωρίς χρήματα” δήλωσε ο κ. Κοκολάκης. Την υπόθεση διερευνά της αυτοχειρίας διερευνά το ΑΤ Χερσονήσου.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ