Επίθεση στο Περιστέρι: Ποινική δίωξη στον γιο εφοπλιστή που συνελήφθη – Τι λέει ο δικηγόρος του

Της Άννας Κανδύλη

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε κατά των δύο ατόμων που συνελήφθησαν χθες για την επίθεση έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι σε βάρος πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής.

Και οι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή το πρωί.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του κατηγορούμενου που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι και είναι γιος γνωστού εφοπλιστή. «Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν».

Ο γιος του εφοπλιστή

Σημειώνεται ότι για το αιματηρό επεισόδιο στο Περιστέρι συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας εκ των οποίων είναι ο Γιάννης Λεβεντάκης, γιος εφοπλιστή που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι.

Ο 32χρονος πρώην πυγμάχος με καταγωγή από την Αλβανία έβγαινε από μάνδρα αυτοκινήτων, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά του και κατέβηκαν δύο άτομα. Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερογροθιά, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε στο πόδι. Ο άνδρας πήγε μόνος του στο Αττικό Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών από την πινακίδα του αυτοκινήτου που είδαν αυτόπτες μάρτυρες. Αρχικά οι δύο άνδρες προσήχθησαν στην Ασφάλεια και εξετάστηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν. Μετά την κατάθεσή τους, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ