Παγκράτι: Βίντεο–ντοκουμέντο από τη ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Στιγμές τρόμου και μεγάλης αγωνίας μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι έζησε το βράδυ της Παρασκευής γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, καθώς έπεσε θύμα ληστείας.

Τα πάντα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Οι δράστες έσπασαν ένα παράθυρο. Μπήκαν στο σπίτι του 55χρονου και ξεκίνησαν το… έργο τους. Τον έδεσαν, τον φίμωσαν, του έσπασαν το κινητό και ξεκίνησαν να του αδειάζουν το σπίτι.

Οι δράστες πήραν χρυσαφικά, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω, και άρχισαν να φορτώνουν τα κλοπιμαία.

Στη συνέχεια οι τρεις δράστες επιχείρησαν να εξαφανιστούν. Μόνο που δεν απομακρύνθηκαν πολύ. Λίγες ώρες μετά την επίθεση, ο 55χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που εντόπισε το αυτοκίνητο με ένα από τα περιπολικά στην Ομόνοια.

Οδηγός του ήταν ένας Αφγανός, ένας από τους τρεις που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον επιχειρηματία.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου, όμως, δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό. Αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι. Και τότε ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή με την ΕΛ.ΑΣ. να φθάνει, τελικά, στη σύλληψή και ομολογία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ