Καβάλα: Νέο θρίλερ με δημοτικό υπάλληλο – Εξαφανίστηκε έπειτα από μια λιποθυμία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 40χρονος δημοτικός υπάλληλος το πρωινό της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, έφυγε από το σπίτι για τη δουλειά του. Ο πατέρας του τον βρήκε λιπόθυμο στο δρόμο, ενώ δίπλα του βρίσκονταν αστυνομικοί περιμένοντας το ασθενοφόρο. Είκοσι λεπτά χρειάστηκαν για να έρθουν τα πάνω – κάτω και να ξεκινήσει ο Γολγοθάς τους. Ο Κώστας Δασκάλου 40 χρόνων, όπως προέκυψε από έρευνα που έγινε, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε μπρος στα μάτια τους. Η μεγάλη κινητοποίηση Αρχών και εθελοντών στην ευρύτερη περιοχή, απέβη άκαρπη.

Πατέρας: Τον είδα λιπόθυμο πριν εξαφανιστεί…

Στην κάμερα του «Τούνελ» μίλησαν εθελοντές και ο πατέρας του αγνοούμενου δημοτικού υπαλλήλου. «Μπήκαμε σε τούνελ και σε ρεματιές για να ψάξουμε, αλλά τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος καταδρομέων, που έλαβε μέρος στις έρευνες. «Με χαιρέτησε εκείνη την ημέρα και μου είπε πως θα πήγαινε στη δουλειά. Έφυγε με τα πόδια για να πάρει το λεωφορείο και λίγες ώρες αργότερα μου τηλεφώνησαν πως βρέθηκε λιπόθυμος σε μακρινή απόσταση. Από την αστυνομία μου είπαν πως τον πήρε το ΕΚΑΒ. Όταν κάλεσα στα επείγοντα, μου είπαν πως δεν παρέλαβαν κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο πατέρας του Κώστα Δασκάλου.

Στην εκπομπή μίλησε και μία παιδική φίλη του αγνοούμενου. «Ο Κώστας ήθελε να μορφώνεται και να αποκτάει γνώσεις. Ήταν πολύ κοινωνικός, τον αγαπάει πολύς κόσμος. Ήταν ήσυχος και δεν έδινε ποτέ δικαιώματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, το μόνο που εύχομαι, να μην βρεθεί κάπου νεκρός. Θέλω να πιστεύω το καλύτερο. Είμαστε πολλοί εμείς που ανησυχούμε για εκείνον.» Η αδελφή του αναφέρθηκε στις σπουδές, που συνέχιζε ακόμα και τώρα, παράλληλα με τη δουλειά του και απηύθυνε έκκληση στον ίδιο ή σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί τους γιατί η αγωνία τους είναι μεγάλη. «Ήθελε να γίνει μηχανολόγος και να μάθει πολλά πράγματα για να προχωρήσει στη ζωή του. Το μόνο που ζητάμε είναι ένα σημάδι ζωής του, ένα μήνυμα έστω ότι είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.Πηγή: Φως στο Τούνελ – anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ