Αντίπαρος: Πώς συνέβη η τραγωδία με τους τρεις νεκρούς – Θα επέστρεφαν το απόγευμα στην Αθήνα – ΦΩΤΟ

Λεπτομέρειες για το πώς συνέβη η τραγωδία με τους τρεις νεκρούς, στην Αντίπαρο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο και έπεσε στο λιμάνι της Αντιπάρου, με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.

Στελέχη του Λιμενικού σώματος κι ένας επαγγελματίας δύτης, ανέσυραν τους τρεις νεκρούς, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια γυναίκα αλλοδαπής καταγωγής, η οποία ήταν η οικιακή βοηθός τους.

Σύμφωνα με το Ηχω Fm, το ηλικιωμένο ζευγάρι διατηρούσε κατοικία στο νησί και μάλιστα η 75χρονη ήταν γνωστή επιχειρηματίας της Αθήνας. Μαζί με τον σύζυγό της και τη 40χρονη οικιακή βοηθό θα ταξίδευαν σήμερα το απόγευμα αεροπορικώς για Αθήνα.

Περιμένοντας το φέρρυ για να περάσουν από την Αντίπαρο στην Πούντα, ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, έφυγε με δύναμη πάνω σε μια κολώνα που βρισκόταν εκεί στο λιμάνι και “βούτηξε” στη θάλασσα.

Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν επρόκειτο για μηχανική βλάβη ή κάποια ξαφνική επιπλοκή στην υγεία του οδηγού.

Ο καπετάνιος του φέρρυ που ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι καθώς θα εκτελούσε το δρομολόγιο, μαζί με δύο άτομα έπεσαν αμέσως στη θάλασσα για να προσπαθήσουν να σώσουν τους τρεις επιβαίνοντες. Τα νερά στο σημείο αυτό είναι βαθιά. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.

Πηγή: cyclades24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ