Κορονοϊός: Κατέληξε ένας 55χρονος γυναικολόγος στα Γιαννιτσά – Δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα

Έφυγε από τη ζωή ένας 55χρονος γυναικολόγος από τα Γιαννιτσά ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Ο άτυχος άντρας δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τη μέρα που νόσησε. Ο 55χρονος εργαζόταν ως γυναικολόγος στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και ήταν πατέρας ενός παιδιού.

Ανακοίνωση για την απώλεια του εξέδωσε, μάλιστα, την Τρίτη και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας που ανέφερε: «Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Πέλλας είμαστε συγκλονισμένοι. Θρηνούμε τον καλό μας φίλο και συνάδελφο Νίκο Σπανό, Μαιευτήρα – Γυναικολόγο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Ο Νίκος κατέληξε σήμερα μετά από σκληρή μάχη με τον νέο κορονοΐό σε Μονάδα Εντατικής θεραπείας της Θεσσαλονίκης, θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένεια του, τη συναδελφικότητα του, την καλοσύνη του, την επιστημονική του αρτιότητα. Εργάστηκε με αίσθημα ευθύνης μέχρι τέλους προσφέροντας τις υπηρεσίες του μέσα σε δύσκολες συνθήκες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για την απώλεια του Νίκου και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ