Νέα κακοποίηση ζώου στην Κρήτη: Ηλικιωμένη χτύπησε βάναυσα το σκυλί του γιου της – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρίστηκες σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα Καμίνια Ηρακλείου όπου γείτονες και εθελοντές εντόπισαν μια υπερήλικη γυναίκα να χτυπάει βάναυσα το σκυλί του γιου της, το οποίο νωρίτερα έσερνε με σχοινί για να το οδηγήσει στην αυλή του σπιτιού της.

Οι εικόνες είναι απόλυτα θλιβερές αλλά ακόμη πιο άσχημο και εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι οι σκηνές κακοποίησης που κατέγραψε περαστικός ήταν επαναλαμβανόμενες, με την ηλικιωμένη να χτυπά το άτυχο ζώο συστηματικά. Το βίντεο στο φαίνεται η ηλικιωμένη που χτυπάει το σκυλί με τα χέρια της, είναι αποτρόπαιο, με το άτυχο ζώο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, εθελοντές που βρέθηκαν στο σημείο για να διαπιστώσουν αν οι περίοικοι μετέφεραν πραγματικά περιστατικά στις καταγγελίες τους βρέθηκαν εξοργισμένοι μπροστά σε ανάλογες σκηνές με γειτόνισσά να κυνηγά με σκουπόξυλο το άτυχο τετράποδο.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και παρά την ηλικία της γυναίκας σε βάρος της βεβαιώθηκε πρόστιμο 30.000€ για κακοποίηση ζώου. Ο γιος της, ο οποίος εμφανίζεται ως κηδεμόνας του ζώου, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα άμεση ήταν και η Εισαγγελική παρέμβαση καθώς με εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας το άτυχο σκυλί θα κατασχεθεί προσωρινά και αναμένεται αύριο το πρωί να παραληφθεί από το Δήμο ηρακλείου ώστε ένα μεταφερθεί στο κυνοκομείο και να εξεταστεί πριν αποδοθεί προσωρινά σε εθελοντές για φιλοξενία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ