Κορονοϊός: Θετικός ο υπεύθυνος της κλινικής COVID του νοσοκομείου της Κατερίνης – ΦΩΤΟ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνος της Κλινικής COVID στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, κ. Ηρακλής Τσανικίδης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο κ. Τσανικίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

«Μετά από 9 μηνες στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας βρέθηκα θετικός σε εβδομαδιαίο έλεγχο ρουτίνας του προσωπικού. Ως εκ τούτου θα παραμείνω σε κατ΄οικον απομόνωση όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ μέχρι την επάνοδο μου στον αγώνα», έγραψε στο Facebook o κ. Τσανικίδη.

Ο υπεύθυνος της Κλινικής COVID στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, κ. Ηρακλής Τσανικίδης, είχε συναντηθεί πριν από μερικές ημέρες με τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίο συζήτησαν τις ελλείψεις του νοσοκομείου σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό εξαιτίας του τεράστιου επιδημιολογικού φορτίου της Πιερίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Τσανικίδης ήταν ο μοναδικός από τους τέσσερις ιατρούς της μονάδας που δεν είχε νοσήσει μέχρι σήμερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ