Έγκλημα στη Σαντορίνη: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας του ξενοδόχου – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 20χρονο που ομολόγησε τη δολοφονία του ξενοδόχου στη Οία της Σαντορίνης. Ο δράστης «έσπασε» λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς του Τμήματος Σαντορίνης.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Star, αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε στο σπίτι του και προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην τρέχει τίποτα για να μην κινήσει υποψίες. Άλλαξε ρούχα, πέταξε τα ματωμένα στην Καλντέρα και πήγε για καφέ. Tο φρικτό έγκλημα έγινε για 200 ευρώ, που φέρεται να χρωστούσε το θύμα στον 20χρονο νεαρό κατηγορούμενο. Ο δράστης αφού ξυλοκόπησε χωρίς έλεος τον ξενοδόχο, στην συνέχεια τον περιέλουσε με βότκα και τον έκαψε ζωντανό.

Τώρα για την ταυτότητα του δράση, ο 20χρονος κατάγεται από την Αλβανία και σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας. Μάλιστα, είχε απελαθεί πριν από λίγο καιρό, αλλά βρήκε τρόπο να επιστρέψει στη Σαντορίνη. Ζούσε κυρίως στην Οία και έκανε οικοδομικές εργασίες. Δεν είχε κάτι σταθερό ως επάγγελμα και όπως προκύπτει από τις καταθέσεις μέχρι στιγμής δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ